Γιατί να κάνετε το service σας στην Peugeot Αρβανίτης;

H Peugeot Αρβανίτης, μπορεί να σας εξασφαλίσει ότι θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε την οδήγηση με το αυτοκίνητό σας. Με αυστηρούς ελέγχους, προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό και διαγνωστικά εργαλεία, το συνεχώς εκπαιδευόμενο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρει τις υπηρεσίες που απαιτείτε. 

Είτε πρόκειται για το Service του Peugeot σας, είτε για μια επισκευή ή κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να δώσουν λύση άμμεσα, οικονομικά και αξιόπιστα.

Γνωρίζουμε άριστα τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές του Peugeot σας 

 

  • Κάθε μοντέλο της Peugeot έχει τα δικά του διαστήματα συντήρησης ανάλογα με τις τεχνικές του προδιαγραφές. Συγκεκριμένοι έλεγχοι πραγματοποιούνται σε κάθε διάστημα συντήρησης.Τα διαστήματα συντήρησης καθορίζονται ανάλογα με το τύπο του αυτοκινήτου, του κινητήρα, της ηλικίας και των χιλιομέτρων που έχει διανύσει, καθώς και από τις συνθήκες χρήσης.
  • Οι τεχνικοί που φροντίζουν το αυτοκίνητό σας, να είστε σίγουροι ότι διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και εργαλεία που απαιτούνται, ενώ η on-line σύνδεση μας με τα κεντρικά της Peugeot, μας δίνει τις όλες τις τεχνικές πληροφορίες που χρειαζόμαστε. 
  • Σας παρέχουμε πάντα πλήρη αναφορά για τις εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν και για αυτές που πρέπει να γίνουν στο μέλλον.
  • Οι τεχνικοί μας θα σας εξηγήσουν ακριβώς τι συμπεράσματα έβγαλαν από τον έλεγχο του αυτοκινήτου σας και μαζί με εσάς θα αποφασιστεί η πορεία των εργασιών.
  • Έχουμε στην διάθεσή μας αυτοκίνητα εξυπηρέτησης, τα οποία παρέχουμε στους πελάτες μας κατά την διάρκεια των εργασιών
  • Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι γνήσια ανταλλακτικά Peugeot με εγγύηση καλής λειτουργίας ενός έτους, τα οποία τοποθετούνται στο Peugeot σας, μόνο εάν είναι πραγματικά απαραίτητο
  • Η σχέση μας με την Peugeot, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, πακέτα προσφορών και εκπτώσεις σε ανταλλακτικά και εργασία.