Επισκευή - Service Peugeot

 peugeot service-επισκευή peugeot

Το service του Peugeot σας

Η συντήρηση του Peugeot σας στα προβλεπόμενα διαστήματα, βάσει των προδιαγραφών του κατασκευαστή, διασφαλίζει την άριστη λειτουργία και τη διατήρηση της αξίας του. Τα προβλεπόμενα service Peugeot, σας εγγυώνται την ασφάλεια και την απόλαυση που σας προσφέρει το Peugeot σας.

Ποιότητα και ασφάλεια

Στο εξειδικευμένο μας συνεργείο Peugeot, για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας οι τεχνικοί μας έχουν στη διάθεσή τους διαγνωστικά μηχανήματα, ειδικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, γνήσια ανταλλακτικά και προϊόντα συντήρησης που ανταποκρίνονται στις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας του Κατασκευαστή. 


Επαγγελματική φροντίδα με την τεχνογνωσία Peugeot

Γνωρίζουμε το Peugeot σας καλύτερα από οποιονδήποτε! Οι τεχνικοί που φροντίζουν το αυτοκίνητό σας έχουν επιλεγεί ανάμεσα στους καλύτερους στο αντικείμενό τους, βρίσκονται υπό συνεχή εκπαίδευση και διασφαλίζουν ότι κάθε εργασία που θα κριθεί απαραίτητη για το αυτοκίνητό σας θα πληρεί τις προδιαγραφές του Κατασκευαστή. 


Διαφάνεια και εξυπηρέτηση

Είμαστε πάντα δίπλα σας, πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε προσφέροντάς σας:

 

 

Προσιτές τιμές


Η φροντίδα που αξίζει το Peugeot σας κοστίζει λιγότερο απ' ό,τι περιμένετε! Οι ανταγωνιστικές τιμές σε ανταλλακτικά και εργασία σε συνδυασμό με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την αξιοπιστία επιβεβαιώνουν ότι το καλό service δεν χρειάζεται να είναι ακριβό.